Actueel

¤ International support for lobbyists

EntreeAdvies supports a program for new lobbyists in the social sector in Asia. A regional meeting in Goa, India, discussed new developments in Asian democracries and chances to improve relationships between civil and private sector organisations with the public sector. Entree is also participating in new innovative work with lobbyists in Vietnam. A recent conference in which Entree participated in Ha Long with Vietnams´ Chamber of Commerce and Industry explored new ways to use the lobby instrument in Vietnam. The meeting recommended the government to formulate a ´legal framework`for lobbying.

For more info contact EntreeAdvies Netherlands, Govert van Oord, govertvo@entreeadvies.nl.  

 

¤ Kansen voor jonge generaties veehouders in de Randstad?

In de regio Haaglanden wordt gewerkt aan een nieuw structuurplan met de nodige aandacht voor het buitengebied: het stedelijk platteland.  Entree ondersteunt in Midden-Delfand de mogelijke opzet van een grondbank, die in deze groene buffer ook jonge/nieuwe ondernemers in staat zal stellen de veehouderij levend te houden. In de gemeente Wassenaar ondersteunt Entree Advies in samenwerking met o.a stadsregio Haaglanden en LTO Noord het ontwikkelen van een breed gedragen beleidsvisie op de toekomst van de veehouderij in het prachtige buitengebied van deze gemeente.

 

¤ Investeren in gebiedskwaliteit

Ondernemers in Midden-Delfland nemen hun rol in het ontwikkelen van een gebiedskwaliteit serieus. Met elkaar en de Midden-Delfland Vereniging ontwikkelen ze een speciale stichting ´Groen Goud`die investeren in nieuwe kansen voor dit landschap gaat ondersteunen.  Entree Advies kan u er alles over vertellen.